Post by chromcoverlamic on Feb 16, 2022 17:34:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sonsuz dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
Bu oyun gerçekten eğlenceli, ama 3 yıldız veriyorum çünkü çok fazla hata var, oyunlar benim için biraz zor çünkü ihtiyacım olan bazı şeyler Ateş Seviyesindeki gibi değil Gazyağı Yağına ihtiyacım var ve öyle diyor kulübede, ama onu kulübede bulamadım, oradakilerin hepsi benzindi, ayrıca dönüp zıplamak zor ve bunun gibi şeyler. Genel olarak eğlenceli bir öğrenme oyunu ama üzerinde çalışması zor olan bazı şeyler var, umarım düzeltebilirsin!!!
Doğrusu o kadar da kötü değil. Şaşırtıcı olan tıklama tuzağı değil ama çeviriler bazen biraz tuhaf ve yanıltıcı olabiliyor.
Gerçekten bir uygulama olmuş,aksiyon ve macera severler için ideal bir şekilde eğlenmek: Sadece Türkçe olacaktır. Ben 13 yaşındayım 6 sahip olmak ile birlikte oyundayız. sipariş verenlerden teşekkür ederim. ( EĞER TÜRKÇE DİL GELİRSE YORUMU DÜZENLEYİP 5 PUAN VERECEĞİM)
Eğlenceli ama gerçekten değil çünkü seni her zaman yakalıyor ve bu adil değil beş veya daha fazla seviyeyi geçebilmeliyiz umrumda bile değil ya da daha az sadece video seviyelerini geçelim ve ben bile geçemiyorum ikinci seviye
Bu gerçekten iyi bir oyun
Oyun güzel ama biraz korkunç ettik bu güzel ama enerji bitip bitip duyup onu gösterilerde yerde bizi takip etmese safra dereye gitsem oyara geliyo 2 tane bu Yüzden kırdım ÖNE çıksın diye rastgele jsksjdksjdjsjshiwjejwlalanznxnnvkrkwksjskskznsnskdnskskkslwjdkwjsjsjsjsksjxbdjxbxnwkkwoeiwoowkwlqlsksooeprjdkwkskskskskskskwksksksksjdowowowosksklwmzmKzmMmAksmmsnsndiwowoalMmzmznzndjskekakkakkakKKanzndnxnxmdklslskslwlwpwpwpworjeksnfbfkwkbfbdbfbfbfbfbfbbfbfbfjejdnfbfbejjfjelwkakakakkakakajdkwkqksksjjsmsms zaman her ettik
Ben kesinlikle bu oyunu tavsiye ederim hiç korkunç değil, nerede olduğunu öğrenebileceğini
Scary Teacher 3D Simulation qim
Scary Teacher 3D Simulatsioonmängud habs
booo o nefret ediyorum enerjiyi geri yükleyemiyorum ve görevi tamamlamak için gittiğim her yerde bir ayı tuzağı var. Bir yıldız vermemin tek nedeni, bir seviyeyi tamamladığınızda öğretmeni izlemenin eğlenceli olması
Scary Teacher 3D Simulyatorlar hhn
Güzel bir bölüm oyun ama çok bölümü az bölümleri var ve diyer üç paralı para sız yapsalar çok olur olur o üç paralıdi ye üç yıldız verdimm diye bölümlerde acïk 5 yıldız verirdim ama açıkhı için 2 ingilizce ve İngilizce sadece İngilizce belki de belki güzel bir bölüm olabilirim ben bölüm ler oynuyorum esonra kalmıyo siliyim sildyim için üzülüyorum ama diyer açık olsa olsa silmezdi bütün çevreme iletirdim işşalh de
Oyunu seviyorum, bölümleri ve cinsiyet seçimini seviyorum ama iki şeyden nefret ediyorum, bir tanesini düzeltemeyebilirsiniz ama diğer bölümleri görmek istediğimde videoları izlemek zorundayım, tamam ama bir video izledim ve daha fazlasını izlemek istedim ama ödüllü video mümkün değil dedi ikinci hassasiyetten nefret ediyorum kafayı yeterince hızlı hareket ettirmek o kadar zor ki onu kendi zevkimize göre hareket ettirebilmeliyiz. bunu uzun zamandır oynuyorum araba ve mahalle yok ve daha fazlası teşekkürler!
Bu çok heyecan verici bir oyun Bu oyunu sonsuza kadar seviyorum Bu oyunda daha fazla eklenti var ama ben bu oyunu çok çok çok çok çok çok çok çok güzel bir oyun
Bu oyunu neredeyse BEŞ YILDIR oynadım! Şakalardan gerçekten zevk alıyorum ve keşke kendi skinlerimizi ücretsiz olarak dekore edebilseydik (bu bir dolar lol ile yapabileceğiniz anlamına gelmez) bu benim tek önerim sağlıklı kalın tanrı sizi korusun
Aslında güzel ama sorun şu ya bölüm 3ü bitirdim sonra geliyor da olmam gerek ama ama bölüm 3 te izliyor bu birinci sorun sorun ise şu bölüm 2 paralı para istemeyenler veya ödemeyenler tamamlamayı oynamazlar ve yorumda da sorun yok vb. şeyler yazıyorlar lütfen bu sorunları düzeltin. Aslında oyun güzel tavsiye ederim.😊
Bu oyunu daha önce oynadım ve SEVDİM şimdi indiriyorum ve UYGULAMAYA başlar başlamaz UYGULAMA KAPANIYOR Saatlerce düzeltmeye çalıştım ve bir hafta bekledim lütfen bu hatayı düzeltirseniz tekrar 5 yıldız vereceğim
1 yıldız veriyorum çünkü ne zaman çok oyuncu yapsam internete bağlı değil ve bu oyunu çok seviyorum ama son oynadığımda oynamama izin verdi ama şimdi yapamıyorum 2. bölüme gittiğimde dondu ve ben bundan hoşlanmıyorum bu yüzden lütfen işe yarasın
Bu oyuna bayılıyorum. Ancak, videolar hiçbir zaman mevcut olmadığı için yeni bölümlerin kilidini açmak için video reklamları kullanamıyorum. ÇOK HUZURLU. Aksi takdirde harika.
Oyunu beğendim ama birinci bölümden sonra ödemek zorundasın ve keşke böyle olmasaydı, o yüzden lütfen düzelt, gerçekten diğer bölümleri oynamak istiyorum ve bir bölüm o kadar çok çalıştım ki şimdi hepsi çöpte çünkü ben diğer bölümleri oynayamıyorum bu yüzden lütfen düzeltin çünkü bu harika bir oyun ama ödeme yapamadığım için oynamayı bırakmak istemiyorum. Bir başka düşünce de, yıldız almak istediğimde veya özel bölümü almaya çalıştığımda ve oynayamadığımda reklamların çalışmadığı. Teşekkürler.
Bu oyun gerçekten de çok güzel olmuş, kuzenimle sıkmak ama 2. bölüm 1. bölüm bitirdik ve nin açılışını yaparken. Bizde bu sefer sefere çıktık. Ama paralı diğerleri de paralı lütfen bunlar ücretsiz olsun.
Oyun güzel de bir sorun varr ingilizce konuşuyo deli öğretmen!!!
Deneyimim pek iyi değildi çünkü çok fazla geri kalırdı ve bu zordu çünkü eğer öğretmen beni kovalarsa ve ben gecikirsem ölürdüm. Yine de çoğu eğlenceli olduğu için üç yıldız verdim ve benim gibi diğer insanların cesur olup bir şans vermelerini öneririm!
Korku ve 5, 4 yaş için kötü ama 9 ,10 için yani değil bence 👎👍👎👍 kötü Cook edilecek bir şey ya püüü kötü değilüü
Oyun çok kolay ama zor olan tek şey örümcek şakası ve kokmuş sauna.
Scary Teacher 3d 56 Turky Mission Failed And Win Claim To Flame Yukle, ... Scary Teacher 3D #43 With Horror Bad Teacher, Good Teacher Android /IOS
Oyuna tek kelimeyle ba-yıl-dım bence güzel bi oyun yenilsem bile güzel oyun
Gönderen Ahmet gibi bir aşık Veysel Şatıroğlu için yakın olan bir kızla olası bir geçişle geçiş olabilir ama sert bir kızla geçmiş pipi için hgfjnvgjkn de çok şımardı için bir hgfjnvgjkn de ilçe çok şımardı için bir kız çocuğu yetişmek isteyen Tunceli'nin Nazımiye kadar devam edecek. İsim ile ilgili sonuçlar burada ilaç için hemen Facebook'a kaydolma Yeni MSN için girişle görünüşle geçiş arasında geçiş yapabilir
Android için Scary Teacher 3D Mod Apk 5.8.3 İndir
AFC - Space Shooter Arcade cbgr
Bu oyunu ÇOK SEVİYORUM. HELLA bağımlılık yapar. Bunu biraz zaman öldürmek isteyen herkese tavsiye ederim. Berbat olduğum tek şey, merdivenin altında olduğumda ve her ne sebeple olursa olsun beni görebilmesi. sevgili
Güzel bir oyundu ama kilidini açmak için 3 video izlemeniz gereken Sevgililer Günü'nün kilidini açmaya çalışıyordum.. Ama son videoyu izlememe izin vermiyor Ve son üç günü denedim. Kilidi açmama izin vermemekte kararlı.
Bunu yapmamın nedeni, oyundan ayrılan enerjinin aptal ve çağrılmamış olması, çünkü yeniden doldurulması 15 dakika sürüyor ve ardından 10 dakika içinde bitiyor! Daha iyi olmalısın ve senin yerinde olsam enerji olmadan da yapabileceğimi düşünüyorum.
Zayıf yükleme hızı, aşırı reklamlar. Daha az reklamla harika olabilir. Oyunun ilk 2 dakikasında 4 ekleme yaptı. Hemen ardından kaldırılır.
Scary Teacher 3D Penyelakuan mhvm
Oyun aslında oldukça iyi. 2 bölümden sonra, oyun açıkça izlemeniz gereken reklamlar tarafından finanse edildiğinden, seviyeler için ödeme yapmanız gerektiğine şaşırdım! Bir sonraki bölüm için 89p ödemeye hazırdım ve yaptım, ama aslında seviyenin kilidini açmadı. Daha fazla paraya mal olsaydı daha çok sinirlenirdim, ama yine de - alamadığınız şeyler için ödeme yapana kadar iyi oyun
Ne zaman çok oyunculu oynamaya çalışsam bana internetin olmadığını, ancak wifi'min açık olduğunu ve mobil verilerimi de açık tuttuğumu söylüyor, o zaman da 100 jetonla çok oyunculu oynamaya çalışıyorum, sonra da internet mevcut değil diyor bana yardım et ve sorunu çöz böcek
Bir süre eğlenceli. Ama oyunların ilk turunu bitirirsen diğer turlar için ödemen gerekir. Bu yüzden sahip olduğun birkaç oyunun tadını çıkar, sanırım
Oyun iyi ama aşağı enerji içinde olmak için yavaş yürüyüyor ama oyun çok iyi bu arada korkutucu Robber de çok onuda zor çıkar bu arada resim bölümü çok ve çok fazla görüşürüz çok zor yolculuk bu arada arada çok fazla görüşürüz çok iyi seyir bu arada arada çok fazla görüşürüz iyi gün herkese kanalı var bu arada sizi çok seviyorum görüşürüz
Yaa arkadaşlara yemin ederim bu oyuna aşık oldum. Bu oyun yüzünden canlı derslerimi kaçırıyorum.🤣🤣 rastgele odkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkskdkskskskdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkkffkkfkfkdododkdkdkdodkdkdodkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkskdkskskskdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkkffkkfkfkdododkdkdkdodkdkdodkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkskdkskskskdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkdkkffkkfkfkdododkdkdkdodkdkdodkdkdkdkdkdkd
Mükemmel bir zevk yaşatmak için çok güzel bir oyun kesinlikle tavsiye ederim
Bu oyun oldukça güzel, ama keşke doğru odaların şaka öğelerini nereye koyacağını gösterseydi. Ayrıca çocuk dostu bir dil kullanmasını isterdim. Ben de orada onun evinden sonra başka yerlerde şaka yapmak istiyorum