Post by chromcoverlamic on Feb 16, 2022 17:25:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک امتیاز بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Koala Crush 2022 version ▞▞▞
من بازی را دوست دارم، اما به زندگی خود توجه کنید، قبل از اینکه با 9 شروع کنید و سپس به 5 بروید، سپس وقتی به سطح زنگ بمب افکن رسیدید و فرض کنید برای گذراندن سطوح بمب و راکت دریافت کنید، همیشه این امتیاز را دریافت نمی کنید. موارد
30 ثانیه تبلیغات بعد از هر سطح، اکثر آنها تبلیغات برنامه کتاب مقدس هستند. بازی خوب است، اما ارزش آن را ندارد که در تمام تبلیغات منتظر بمانید
بنابراین، من این بازی را دوست داشتم. بله، Cube Rush دارای تبلیغات است، اما آنها چندان آزاردهنده نیستند. اما از آخرین آپدیت (2/15) ظاهراً و صرفاً به دلیل نداشتن وای فای نتوانستم پاداش روزانه را دریافت کنم. * آه * بنابراین من فکر می کنم این یکی به زودی حذف خواهد شد، زیرا بدون پاداش روزانه برخی از سطوح بدون پرداخت قابل عبور نیستند که من قصد انجام آن را ندارم. به روز رسانی: از پاسخ متشکریم، با این حال، پس از چند روز بدون ساعت کاری پس از به روز رسانی بررسی خود، به من اجازه داد که جمع آوری کنم
این بسیار سرگرم کننده است و با بالا رفتن سطوح، چالش برانگیز می شود
این بازی را دوست دارم، اما، همه بازی های شما یکسان هستند، فقط شخصیت های مختلف. در هر 5 سطح فقط 5 سکه دریافت کنید. من برای مدت کمی بازی می کنم، وقتی بوسترهایم تمام شد، حذف نصب می کنم. باید سکه های بیشتری بدهد راه های بیشتری برای دریافت تقویت کننده ها
بازی وقتی خراب نیست عالیه! این اواخر بیشتر و بیشتر رایج شده ... چه اتفاقی می افتد؟!
سرگرم کننده است، اما من نمی خواهم برای بازی پول خرج کنم، بنابراین گاهی اوقات متوقف شوید زیرا نمی توانم سطحی را پاک کنم. سپس برگردید و روز بعد بازی کنید.
برای بسیاری از تبلیغات پس از هر بردی که یک تبلیغ دریافت می کنید، جای پیشرفت دارند.
بد نیست، تبلیغات بسیار زیاد، لذت بازی را از بین می برد
عالیه ممنون
ویرایش برای افزودن - من قبلاً به برنامه امتیاز داده ام. اگر بتوانید پاپ آپ "به ما امتیاز دهید!" نق زدن. 😉 لذت بخش است، اما انتقال بین سطوح بسیار آهسته است. ای کاش می توانستیم مانند گزینه "پرش" در انتهای سطوح برای سرعت بخشیدن به آن کلیک کنیم.
من این بازی را انجام نمی دهم که ناامید باشم. من برای سرگرمی بازی می کنم. این بازی به IQ نابغه نیاز ندارد. بله، گاهی اوقات من مقداری سکه و تقویت کننده می خرم. اما این تقریباً به اندازه سایر بازی های مسابقه 3 نیست. گاهی اوقات به نظر می رسد که به شما اجازه می دهد برنده شوید. تجارت منصفانه، من لذت می برم و گاهی اوقات برای بازی پول می دهم. و چاق کننده ی آن کمتر از بستنی است! من خوشحالم.
تبلیغات بسیار زیاد، و هزینه های زیادی برای ابزارها، این بازی یک درخت پول است. بسیار خوب، بازی رایگان است، اما توسط تبلیغات سرمایه گذاری شده است. بدون تبلیغات هیچ بازی نیست، بنابراین توسعه دهندگان باید اجازه دهند تبلیغات مداوم در بازی های آنها ظاهر شود، من همه برای شرکت رایگان هستم، اما نه به قیمت بازی.
سرگرم کننده هنگام فشار دادن نوارهای وظیفه ..... و بارگذاری کمی کند است. ویرایش شده: حالا که بازیهای بیشتری انجام دادم... متوجه شدم بازی مسدود شده است... اجرای دکمههای مختلف سخت است... آنها خیلی کند هستند. و بازی خود به خود بسته خواهد شد. بلیپ. بدون هشدار سپس کاری را که در آن سطح انجام می دادید از دست می دهید.
واقعا از این بازی لذت بردم نه خیلی سخت، نه خیلی آسان. اما .... خسته شدن از انتظار برای رسیدن به سطوح جدید. بیا، مرتبش کن!
بازی خوبی است اما باید به شما اجازه دهد سطوح قبلی را دوباره بازی کنید تا ستاره های بیشتری جمع آوری کنید.
بازی بسیار خوبی است، اما شروع به سقوط زیاد.
اعتیاد آور است و من پول پرداخت نمیکنم، اما با بازیهای دیگر، وقتی مشتری پولی هستید، معمولاً چیزهای اضافی دریافت میکنید، متأسفانه نه با این بازی.
این سرگرم کننده بود تا زمانی که به سطوح بالاتری رسیدید و مجبور می شوید قبل از اینکه بتوانید به بازی ادامه دهید، از تبلیغات بلند برای بازی های دیگر بنشینید.
من این بازی را دوست دارم اما اخیراً یخ زده است و نمی توانم کاری با آن انجام دهم ...
بازی باحالیه ولی تبلیغ بعد از هر تابلو آزار دهنده است!!!!!!
آن را دوست دارم اما به اوج رسیدم... دیگر بازی نیست... من به دنبال این هستم که ببینم بازی های بیشتری اضافه می کنند یا خیر. 😢
فقط برای زمانی که منتظر هستید یا در ایزومتریک گیر کرده اید
تبلیغات خیلی زیاد بسیار ناامید کننده. آیا واقعا فکر می کنید ما از تبلیغات لذت می بریم؟ ما هر روز در معرض تبلیغات و تماس های رباتیک هستیم، این مسخره است! شما حذف شده اید!
مدتی بود که بازی را در سطح 247 انجام می دادم. حالا وقتی برنامه را راه اندازی/شروع می کنید، له می شود. من برنامه را حذف و دوباره نصب کردم اما مشکل همچنان ادامه دارد...
این یک بازی خوب است فقط آزار دهنده است که هر بار که یک سطح را تمام می کنید باید یک اضافه را تماشا کنید. شما به طور خودکار به سطح بعدی نمی روید. اضافهها فقط 5 ثانیه طول میکشند، اما بعد از سطح 50 بسیار آزاردهنده هستند.
بازی سرگرم کننده، بعد از دو یا سه بازی می توان تبلیغات قرار داد، بسیار سرگرم کننده تر خواهد بود!!!
بازی سرگرم کننده، بدون تبلیغات مزاحم، آسان برای به دست آوردن زندگی و آیتم. بازی مورد علاقه جدید من!
Koala Crush Аркады wmws
عالی
Koala Crush Zręcznościowe edn
این بازی بسیار چالش برانگیز است که من آن را دوست دارم. من 5 ستاره ندادم زیرا توپی که توپ را در جایی که ما انتخاب کردیم را شلیک کرد و یک بومرنگ مزاحم و بی فایده جایگزین آن شد. اشتباه بزرگ بچه ها!
اگر دوست دارید چیزی را بازی کنید که در نهایت بدون خرید پاور آپ غیر ممکن است برنده شوید، خوب است. این مضحک است که مجبور شوید برای بازی هزینه کنید و بعد از آن برنامه را حذف کنم.
این یک انفجار است! من عاشق grsphics، "خط داستان" و امتیازات کوچک هستم. شما یک برنده و یک بازیکن وفادار دارید. خیلی ممنون. Xo
بازی ها مشکلی ندارد تبلیغات خیلی زیاد هیچ دلیلی برای تبلیغات بین هر سطح برنده یا باخت وجود ندارد. تک تک؟ ممکن است مجبور شود این یکی را حذف کنید، مهم نیست چقدر سرگرم کننده است.
تجربه من سرگرم کننده و بدون کلید بود و همچنین دیدم مغز شما چگونه کار می کند.
من عاشق بازی کردن این بازی ها هستم، اما یک نکته وجود دارد. وقتی جعبه بومرنگ دیوانه کوالا را تکمیل کردم، قرار بود به من جایزه بدهد و ستاره های اعتباری بازی کنم، اما نشد. وقتی به 25 رسیدم دوباره به 0 برگشت.
یک بازی سرگرم کننده، گاهی اوقات کمی خسته کننده. هنوز از آن لذت می برم.
بازی خوبیه ولی چرا اینقدر با سکه ها خسیسی میکنی؟ و به طور جدی، اضافه کردن بعد از هر سطح کمی افراطی است.
تبلیغات خیلی زیاد اشکالات خیلی زیاد است من آن را حذف نصب کردم!
این بازی بسیار سرگرم کننده تر از سایر بازی های مشابه این است. تنها چیزی که می خواهم دسترسی آسان تر به عضویت در یک گروه است. لطفا آن را اصلاح کنید و 5 ستاره دریافت خواهید کرد! با تشکر برای سرگرمی!
پرواز بالن به سطح بعدی زمان زیادی می برد. گاهی اوقات یک بازی سریع یک بازی خوب است، نه زمانی که بین صفحه نمایش منتظر بمانید.
Koala Crush ארקייד khp
عاشق این بازی حیف که تمام می شود اما هر هفته سطوح جدیدی می گوید.
این یک بازی گذر زمان خوب است، سطوح نسبتاً آسانی است که بدون نیاز به خرید تقویتکنندههای اضافی قابل گذر هستند.
Super Wings : Jett Run Zręcznościowe zmxf
بازی عالی است اما تمام هدایایی مانند زندگی، سکه و غیره را برای سطوح بالاتر نگه دارید. از 200 به بالا واقعا سخت می شوند!
من واقعاً این بازی را دوست دارم اما تبلیغات بیش از حد آزاردهنده است و ممکن است حذف کنم.
تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد! بعد از هر سطح باید یک تبلیغ 15-30 ثانیه ای تماشا کنید. من در سطح 28 هستم و زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغاتی می کنم که نمی توانم از آنها عقب نشینی کنم تا اینکه واقعاً بازی را انجام می دهم! حیف، بازی سرگرم کننده ای است اما به دلیل تبلیغات آن را حذف خواهم کرد.