Post by chromcoverlamic on Feb 16, 2022 16:53:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničeno sve ▞▞▞
▞▞▞ Last Day on Earth: Survival 2022 version ▞▞▞
Učitava se do oko 95% i ne prijavljuje se u igru, moja internetska veza je u redu svaki put dok to radi iznova, eto, popravi se zbog čega gubim dan u sezoni
Last Day on Earth: Survival Aksyon vio
Platite za pobjedu u igricama 🖓
igra uopce nije losa samo mi je malo glupo sto ima stvari kao sto su ATV koje ne mozes napraviti jer trazi previse djelova a niki nisu jos niti u igri
Prije sam volio igru, posebno zadatke koje sam dobio, tako da mi nikad nije dosadno niti mi je dosadno igrati. Ali sam ranije izbrisao aplikaciju jer sam morao početi ispočetka zbog izgubljenog računa. Sada kada sam pokušao početi ispočetka Imam poteškoća s otvaranjem škrinje i podizanjem stvari. Kad god to učinim, ekran mi se zamrzne i izbacuje me iz igre.
Ne mogu se prijaviti na svoj račun. Iznova i iznova pokazuje da je dosegnuto ograničenje prijave. Molimo popravite ovo.
Najbolja igrica koju sam ikad igrao na mobitelu
Igra je super, ali glavni problem je što nije u potpunosti objavljena i prošlo je dosta vremena od uvođenja igre. Kefir, molim te pusti cijelu igru što prije.
Mogu napisati 1000 riječi o ovoj igrici. Ovo je jedna igra koju izbrišete, zatim ponovo instalirate, a zatim ponovite. Zabavno je, ali dostizanje određene točke u igri će vas prisiliti da plaćate ili grintate satima. U svakom slučaju. Zabavna igra i klasična. Bravo, Kefir
Lijepa igra, ali kad te otmu, kao da nema načina da pobjegneš ili ne znam kako napredovati. Već sam jednom ponovno pokrenuo igru, dosadno je ponovno pokrenuti cijelu igru. Neki savjet kako dalje?
Moje iskustvo je da ga igram toliko dugo. Bunker Alfa, tamo uvijek prazan plijen? Osim toga, imam gotovo maksimalne pasivne vještine i drop loot, trebao bih dobiti kao jasenova daska ili jasenova šuma. Čak ni takav plijen, ni uobičajena traka, šipke, konzerva za hranu, voda. Također, tu je i besplatan dodatni inventar. To je pravo preživljavanje, ali primijetio sam da u tom plijenu imate priliku dobiti oružje i druge korisne stvari. Osim toga, primjećujem i da tvoj pas uvijek uzgaja ženku, čak i ako nema ništa muško?
Odlično samo da ima više resursa i oružja osim standardnih
Last Day on Earth: Survival მძაფრსიუჟეტიანი rwk
zašto ne mogu vratiti svoje podatke ostavio sam telefon cijelu noć i još uvijek se učitavao kao 97% tamo je zapeo, pokušao sam na nekoliko telefona i sve je isto
Za mnoge greške
wow
Sviđa mi se ova igra, ova igra je stvarno cool i dobra za mene i radi vrlo dobro, ali predmeti ili plijen su vrlo rijetki i teški i treba mi potreban lvl da stignem do odredišta, ali imam potrebne predmete da idem tamo to je zabavna igra koju sam igrao kao prije 3 godine i još uvijek je super kada će SEZONA 19 IZLAZITI tako sam uzbuđena zbog nagrada!
Losa grafika
Možeš li napraviti nego što možeš uhvatiti zombija i napraviti ga u peple žene 65% 35%muškarac nego što možeš imati svoju obitelj molim te i onda ćeš dobiti 5 početaka
Vrlo je dobar, ali moram ga ponovno instalirati jer se srušio
bilo bi 5 zvjezdica, ali kako da pobijedim Krumpyja ako samo uđem u područje nakon utovara, a on je zauzet napadom, pokušao sam već 5 puta, sve vrijeme čim se mogu pomaknuti, onda 1 udarac i mrtav sam. odlučiti moram li nastaviti igrati ili deinstalirati
To je jako lijepa igra, ali samo treba malo više raditi s hit boxovima, a kad pobjegnem od kreaurea, nekako me pogodi.
The Survival Hunter Games 2 Action gvh
Trenutno imam problema da mi se igra čak ni ne učitava, molim vas pomozite. Uredi: najveća igra FRACKING na Google playu. Za ljude koji mrze, govoreći, da je preteško 😭 Vratite se igranju Minecrafta. Umro sam nakon što sam dobio prvi kotač helikoptera tako da je otišao zauvijek i jesam li plakao? Dovraga, ne, rekao sam prokletstvo i nastavio sa svojim danom. Hvala devsima za najbolju mobilnu igru koja je ikada stvorena. I hvala vam za preživljavanje Grim Soula koji je također tekućina. Najbolji DEVS IKAD. Gotovo 500
I prije sam volio igru. Igrao sam ga malo, čak je i bilo dobro na razini. Sada sam ponovo instalirao igru. Neće proći preko zaslona za učitavanje. Čekam već 30-ak minuta. Još. Ništa.
(moje mišljenje) Igra je dobra, ali nedostaje joj priča i nešto balansiranja na stavkama i čini mi se da se ponekad plaća za pobjedu
Hej Kefir, popravi svoju prokletu igru. Radio sam Bunker alfu. Umro sam, a tijelo mi je zalupilo iza bačvi na 4. katu. Ne mogu vratiti svoje stvari jer ne mogu doći do svog tijela. Smiješan.
Da, ovo je sjajna igra, ali možete li još uvijek nabaviti vojni model bicikla na kojem piše da je na disketi, ali ima puno vremena za riskirati za nešto što možda više nije u igri
Jedini problem koji imam je razlika između trčanja i hodanja sve ostalo super
igrica je super samo treba malo prosiriti kapacitet u inventaru
Last Day on Earth: Survival Jangovar jbtz
Ne dozvoljava mi da idem u bunker jer mi telefon nije dovoljno dobar i nemam dovoljno novca da kupim novi kefir molim popravi to
Molim vas povećajte stope pada oružja, već neko vrijeme obrađujem različita područja, i sve što dobijem je meele oružje ili neke stvari koje mi sada nisu korisne. To bi bilo sjajno, kao i manja potrošnja energije.
Vrlo zanimljiva igra, definitivno oduzima puno vremena, ali sve u svemu dobra igra, kvaliteta je dobra i kontrole dobre. Svakako preporučam! Jedina loša stvar po mom mišljenju je raid mehanika u igri, pod tim mislim da novopridošlice ne mogu napadati druge stvarne ljude, morate završiti raiders zadatke, po mom mišljenju smatram da je beskorisno raditi zadatke. Puno ljubavi prema igri Tvoj susjed ~mathew
Molimo pogledajte ovaj problem. Stalno dobivam rezervoar za plin u bunkeru alfa i na farmama, otvorio sam škrinje i imam 7 spremnika za plin u svojoj bazi, dobio sam kotač helikoptera od isporuke u luci igram godinu dana i ja sam nivo 128 većina igrača njihov helikopter prije razine 80 treba mi samo helikopter koji drži stvar, samo sam napravio farmu danas još uvijek imam rezervoar za plin zašto stalno dobivam spremnike za plin to me stvarno nervira
Prva recenzija aplikacije ikada jer ova igra to zaslužuje. Koliko sam igrao, mogu cijeniti rad koji je ovdje uložen. Najviše mi se sviđaju različiti izvori, izvori i kombinacije za njih. Još uvijek na prvim razinama, pa se nadam da ne žurim s mišljenjem. Također mi se jako sviđa, čini se da ne moram brinuti o početku tek sada, druge igre onemogućuju uživanje u njima jer viši rangovi dobivaju preveliku prednost u konkurenciji. Nadam se da će me zabavljati na višim razinama.
Ulogiro sam se n.a. Google play account I igrica me vratila n.a. 10 razina. Molim vas da popravite
Uživam u igri, no nakon što sam potrošio novac na ovo, aplikacija se neće otvoriti sa zaslona za učitavanje. jako sam frustriran. AŽURIRANJE- prema vlastitom istraživanju otkrio sam da se ova igra zaglavi na zaslonu za učitavanje zbog sigurne wifi aplikacije. Rješenje ovog problema je otvaranje aplikacije za siguran wifi i isključivanje upozorenja o sigurnom wifiju prilikom pridruživanja mrežama. Ne morate ništa više onemogućavati niti bilo što deinstalirati.
Meh
Sjajna igra, ali molim vas, zaboga, preradite sustav modifikacije oružja. Količina resursa i vremena potrebnog da se napravi JEDAN mod za oružje je apsolutno užasan i ima ih najmanje 100 ili više ukupno...
Ponovno sam instalirao ovu igru da vidim bilo što novo, osim privremenih lokacija, prilično je ista kao što je bila kada sam igrao prije 3 godine. Mehanika igre je odlična, sustav izrade dobar, igranje dobro, maksimalna energija sa 100 povećana na 200 dobra, obnavljanje energije nije dobro. Općenito dobra igra, osim činjenice da se ponavlja i postaje dosadna
Prilično je dobar i nema dodataka i bugova i nije poput onih u kojima jednostavno odete i stanete u jedno područje i pucate u zonbije, a to je jedan od onih u kojima je njegova avantura i igra zombija. Stoga mu dajem pet zvjezdica. Plus IMA PUPPYZ:0
Sviđa mi se igra, ali hrana i voda uopće ne traju - imao sam 48 hrane i 56 vode - tako da sam napola pun želudac, ostavio telefon 2 minute dolje da dobijem telefonski poziv samo da me pozdrave porukom, umrla si od gladi - to su gluposti - jedeš odrezak, jelki, desetak bobica, popio si bocu ili dvije vode i to te neće održati na životu ni par sati- čini igru nemogućnom i frustrirajućom - umro sam od žeđi i gladi toliko puta je ludo - i moj dom je pun mojih mrtvih tijela
pravim ovu recenziju za one koji kažu da je ova igra p2w, NE, nije. prvi novi igrači danas nemaju pravo žaliti jer prije 3 godine otkako sam igrao ovu igru energija je samo 100, ali sada je energija udvostručena plus možete pronaći iscjelitelja koji vam može dati buff ako imate sreće, možete ponovo dobiti svoju energiju na maksimum .drugi id kaže da su oni koji se žale samo noob, da, ne znaju puno o igri, možete dobiti puno oružja bez trošenja novca pogledajte cairek f2p. preporučujem da napravite savjete za pretraživanje na yt.
Sviđa mi se, ali trebate dobro ažuriranje i još događaja. Btw kako povisiti svog psa ali ne mozes svog psa nositi svuda, moj pas je beskorisan jer kad ga stavim u svoju kucu nece se rangirati + nece ti zastititi kucu od horde. morate to ažurirati. Znam za prijatelja istine u psu, ali on je na višem rangu. Dakle... kako mogu rangirati svog psa ako ga ne mogu nigdje dovesti. Sve je super volim to baš onako kako ne mogu dovesti psa nije mi se svidjelo. Molimo vas da ažurirate
Jeste li ikada razmišljali o dodavanju trgovine ili trgovačkog sustava za igrače u područjima borove šume? Ne krater. Možda bi bilo lijepo moći kupiti/prodati stvari. Ili možda možemo imati grupe kako bismo se mogli igrati s našim prijateljima? Postaje pomalo dosadno igrati sam.
Igrao sam igru već neko vrijeme i sama po sebi je stvarno zabavna, ali čekao sam cijeli tjedan da mi pomognete oko mog problema i samo jednu reprizu koja uopće nije pomogla! Kako loša usluga podrške igricama!
Ono što se, dovraga, događa, već ne može povezati igru. Pokušao sam deinstalirati pa ponovo instalirati igru..ništa se ne događa,, jebeni ekran za učitavanje..Morao sam se oprostiti od 4 godine provedene ovdje